Hurahda kaksipyöräisiin: parhaat moottoripyörät matka-ajoon

Hurahda kaksipyöräisiin

Parhaat moottoripyörät matka-ajoon

 

Moottoripyörämatkailu on suosittu harrastus, joka mahdollisuuden tutustua maailmaan uudella tavalla nauttien samalla ajamisesta. Olitpa sitten suunnittelemassa pitkää matkaa tai lyhyempää viikonloppuretkeä, oikean moottoripyörän valitseminen on kaiken A ja O. Tässä artikkelissa esittelemme parhaita moottoripyöriä matkustamiseen suosituilta merkeiltämme Honda, Kawasaki ja Yamaha.

 

Honda NT1100 DCT

Honda NT1100 DCT on erinomainen valinta matkailijalle, joka etsii mukavuutta ja suorituskykyä. Tämä pyörä on varustettu automaattisella kaksoiskytkinvaihteistolla (DCT), joka tarjoaa pehmeän ja vaivattoman vaihtamisen ilman kytkimen käyttöä. NT1100 DCT:n tehokas moottori tarjoaa vääntöä ja voimaa matkan eri osuuksilla. Lisäksi pyörässä on kahvalämmittimet, säädettävä pleksi, eri ajomoodeja ja navigaattorin heijastat kätevästi kännykästä suoraan mittaristoon. Sivulaukuilla varustelet pyörään vielä entistä enemmän säilytystilaa matkatavaroille.

Katso pyörä

 

Kawasaki Versys 1000 SE

Kawasaki Versys 1000 SE on monipuolinen moottoripyörä, joka sopii sekä maantieajoon että seikkailumatkailuun. Sen tehokas nelisylinterinen moottori tarjoaa vääntöä ja voimaa, kun sitä tarvitaan. Moottoripyörän elektroniset ajonhallintajärjestelmät ja säädettävä jousitus tekevät matkanteosta miellyttävää ja helpompaa. Vakiovarusteisiin kuuluu mm. semiaktiivinen alusta, kahvalämmittimet, vaihdeavustin, vakionopeudensäädin ja TFT-täysvärinäyttö kännykkäyhdistettävyydellä.

Katso pyörä

Yamaha Tracer 9 GT+

Yamaha Tracer 9 GT+ on erinomainen valinta matkailijalle, joka haluaa yhdistää suorituskyvyn, mukavuuden ja monipuolisuuden. Tämä moottoripyörä tarjoaa dynaamisten ajo-ominaisuuksien ja matkustusmukavuuden yhdistelmän. Tracer 9 GT+:ssa on tehokas moottori, joka takaa vääntöä ja suorituskykyä pidemmille matkoille. Sen säädettävä tuulilasi ja mukava istuma-asento auttavat vähentämään väsymystä pitkillä matkoilla. Lisäksi tässä mallissa on kaikki: adaptiivinen vakkari, semiaktiivinen alusta, Quickshifter, sivulaukut, lämpökahvat, iso värinäytöllinen mittaristo navigointimahdollisuudella ja paljon muuta.

Katso pyörä

Bonus: Yamaha Niken GT

Yamaha Niken GT on uraauurtava moottoripyörä, joka yhdistää ainutlaatuisen kolmipyöräisen rakenteen ja sporttisen matkapyörän parhaat puolet. Niken GT tarjoaa upean ajokokemuksen ja lisäturvallisuuden ainutlaatuisen kallistuvan etuosan ansiosta.

Niken GT:n voimanlähteenä toimii Yamaha CP3-moottori, joka tarjoaa vääntöä ja tehoa matkan eri osuuksille. Niken GT:ssä on täysin säädettävä jousitus, joka varmistaa optimaalisen ajomukavuuden ja vakauden erilaisilla tiepinnoilla. Yamaha Niken GT tarjoaa myös runsaasti säilytystilaa matkatavaroilleen. Pyörässä on tilavat sivulaukut, jotka ovat helposti käytettävissä ja tarjoavat riittävästi tilaa kaikille tarvittaville matkatavaroille.

Katso pyörä

 

Marinen valikoimassa Honda, Kawasaki ja Yamaha ovat kaikki tunnettuja moottoripyörävalmistajia, joiden mallistoista löytyy erinomaisia vaihtoehtoja matkustamiseen. Myyjämme auttavat mielellään sopivan pyörän löytämisessä juuri sinun tarpeisiin. 

Hondan ja Kawasakin laajaa uutuusmallistoa pääset koeajamaan Marinella keskiviikkona 17.5. klo 12–17, jolloin paikalla on myös Hondan ja Kawasakin maahantuojien edustajat. Tervetuloa löytämään sinulle täydellinen pyörä!

 

Haaveissa oma pyörä?

Ota yhteyttä myyjiimme puhelimitse tai sähköpostilla
etunimi.sukunimi(at)marine.fi