Vauhdin huumaa moottoriveneellä

Kesäpäivä vesillä on mitä parhainta ajanvietettä. Vesillä olo luo aivan erityisen vapauden tunteen, kun arjen tomut saa karistaa rannalle. Veneily on parhaimmillaan äärimmäisen rauhoittava ja rentouttava kokemus. Toki vene on myös käytännöllinen ja nopea kulkuväline – osalle jopa kuin toinen auto. Veneillessä saa nauttia täysin uudenlaisista maisemista ja raittiista ilmasta.

 

Uudet veneet ja vesijetit

Katso lisää

 

 

Käytetyt veneet ja vesijetit

Katso lisää

Maan johtavat venemerkit ja vuosikymmenten kokemus

 

Marinelta löydät maan johtavat venemerkit – Buster, Yamarin, Yamarin Cross, Flipper, Bella, Yamaha, Terhi ja Suvi. Kaikki brändimme ovat taattua kotimaista laatua. Veneet ovat turvallisia käyttää ja niiden jälleenmyyntiarvo säilyy hyvin.

Meiltä löytyy vuosikymmenten historia venekaupan parista. Valikoimamme kattaa veneet joka tarpeeseen – simppeleistä soutuveneistä suuriin huviveneisiin kaikilla mukavuuksilla. Myymälässämme pääset tutustumaan veneisiin lähemmin paikan päällä. Samalla myyjämme auttavat mielellään tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon löytämisessä.

 

Katso tästä uudet veneet

Marine moottoriveneet Yamarin

Marine on Quarken-veneiden jälleenmyyjä

Quarken on uusi venebrändi Suomesta. Venemallisto on suunniteltu viemään sinut pidemmälle, turvallisesti ja kaikenlaisessa säässä. Mallisto koostuu kolmesta erilaisesta veneestä: Open-versio tarjoaa luokkansa parhaan avovene kokemuksen, T-Top:n umpinainen GRP-katto suojaa auringon paahteelta sekä sään vaihteluilta ja Cabin sopii jokasään seikkailuihin. Tämä on vasta alkua, mallisto laajentuu 33- ja 40-jalkaisiin malleihin.

Katso Quarkenin veneet

Quarken_2X8A1920
Buster alumiinivene Marine veneliike

Alumiinivene – helppohoitoinen, kestävä ja turvallinen valinta

Alumiiniveneiden suosio on Suomessa merkittävä – eikä ihme. Nämä veneet ovat tunnetusti helppohoitoisia, helppokäyttöisiä ja turvallisia. Lisäksi ne kestävät hyvin kulutusta. Nappaa kattavasta alumiinivenemallistostamme täydellinen menopeli mökille kalaan tai tuomaan vaihtelua vapaa-ajan liikkumiseen.

Mikäli tarvetta on isommalle kulkuvälineelle, siirrytään näyttäviin lasikuituveneisiin. Tästä valikoimasta löytyvät esimerkiksi tehokkaat matkaveneet.

Katso tästä alumiiniveneet

Millaista moottorivenettä olet etsimässä?

Haluatko saada adrenaliinin virtaamaan ja kokea vauhdin huumaa vetten päällä? Vai onko toiveissa runsaasti tilaa ja mukavuuksia koko perheelle sekä viikon matkatavaroille, kun suuntana on isommat vesistöt?

Daycruiser eli DC-vene

Tehokas ja nopea päivävene etuhytillä. Erinomainen valinta lyhyemmille reissuille.

Cabin-vene

Monikäyttöinen useamman makuupaikan hytillinen vene, jossa viettää mukavasti pidempiäkin aikoja isommalla porukalla.

Bowrider eli BR-vene

Hyvin suosittu avokeulainen vene, jossa on takana erilliset istuimet ja pitkä takapenkki.

Marine-aqua-yamarin
Marine-aqua-terhi

Onko tarve laadukkaalle soutuveneelle?

Soutuvene on monen suomalaisen mökin kulmakivi. Lähde rauhalliselle kalareissulle, ota hiki pintaan reippaalla souturetkellä tai nappaa perhe tai kaverit matkaan, ja livu lähisaareen nauttimaan piknikistä. Marinen valikoimasta löydät kaiken kokoiset ja näköiset vaihtoehdot.

Suvi-veneet

Suvin soutuvenemallistosta löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun, ja jopa nimenomaan kalastuskäyttöön suunniteltuja malleja.

Terhi-veneet

Terhi ABS -soutuveneet kuuluvat Suomen suosituimpiin veneisiin. Nämä veneet ovat vakaita, viimeisteltyjä ja helppohoitoisia.

Katso tästä uudet soutuveneet

Vesijetillä nauttimaan uusista maisemista

Oletko haaveillut uudesta harrastuksesta vesillä, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Testaa vesijettiä! Se on helppo kuljettaa paikasta toiseen, näppärä laskea veteen ja helppo käyttää.

Vesijettien ansiosta yhä useammalla on mahdollisuus nauttia Suomen häikäisevistä vesistöistä. Jetin saa helposti vaikka trailerin kyytiin. Näin pystyy ajamaan pidemmänkin matkan päähän valloittamaan aivan uusia alueita. Meiltä löydät myös kunnon kaikuluotaimet vesijetin kaveriksi.

Tiesitkö, että voit suunnata vesijetillä myös kalaan? Valikoimastamme löytyy Sea-Doo FISH PRO, tämän hetken markkinoiden ainoa puhtaasti kalastusta varten suunniteltu malli. Tällä vesijetillä pääset tutkimaan kalavesiä, joista olet pystynyt vain haaveilemaan.

Vesijetteily on lisäksi hauska koko perheen harrastus (huomioi kuitenkin 15 vuoden ikäraja ajamiseen). Marinelta löydät muun muassa vesisukset ja -laudat riemastuttavaan kesäpäivään vesillä.

Katso vesijetit tästä

Marine-aqua-sea-doo

Marinelta löydät kaiken tarvitsemasi veneilyyn

 

  • venetarvikkeet (köydet, ankkurit, pelastusliivit jne.)
  • keulamoottorit
  • perämoottorit
  • vene-elektroniikka (kaikuluotaimet, karttaplotterit)
  • vesiurheiluvälineet (vetolelut, vesisukset jne.)

Tero Kivelä

Tero on Marinen toimitusjohtaja, yksi Marinen perustajajäsenistä sekä venepuolen kokenut konkari. Hän aloitti jo koulupoikana kesätyöt veneiden parissa. Voisi sanoa Teron kasvaneen tähän alaan. Tänä päivänä kokemusta on kertynyt yli 30 vuoden verran.