Yamaha-, Lynx- ja Ski-Doo-moottorikelkat

Moottorikelkka on talven ykkösajoneuvo. Haluamme tarjota moottorikelkat, jotka on suunniteltu varta vasten skandinaavisiin olosuhteisiin. Suomessa pääsemme nauttimaan maan vaihtelevasta säästä. Täällä on myös ainutlaatuinen maasto ja omat ajoreitit sekä -tyylit.

 

Uudet

Katso lisää

 

 

 

 

Käytetyt

Katso lisää

 

 

Elämäsi seikkailuihin

Eivätkö hiihto- tai patikkaretket riitä, vaan kaipaat valloittamaan erikoisempia kolkkia, mahdollisesti täysin koskemattomia? Moottorikelkkaa eivät korkeammatkaan nietokset tai huiput paljoa hidasta. Pääset näkemään paikkoja, joihin et millään muulla kulkuvälineellä pääsisi.

Nouset kilometrejä ylös tunturia ja saavutat vihdoin huipun. Näet auringon nousevan horisontista. Ympärillä nietokset huokuvat kylmyyttä. Sytytät nuotion, heität makkarat paistumaan ja kaadat kupin kuumaa. Nautit jylhästä hiljaisuudesta.

Moottorikelkkailu on myös oiva liikuntamuoto – kyllähän tässä hiki tulee, kun painaa hangessa menemään! Onneksi urheilun jälkeen on mahtava fiilis.

 

Katso tästä uudet moottorikelkat

Marine Lynx moottorikelkka
2021-Yamaha-RSVENTURE-TF-EU-Powder_White-Action-001-03

Sujuvuutta töihin ja vapaa-aikaan

Moottorikelkkaan on helppo liittää esimerkiksi reki perään. Voit ottaa matkaan vaikka isommakin perheen tai kaveriporukan, pakata mukaan eväsvarusteet ja suunnata järven jäälle pilkille. Tai tehdä ihan mitä vain keksit, sillä tällä menopelillä vaihtoehtoja riittää. Valikoimastamme löytyvät myös lasten moottorikelkat pienemmille hurjapäille. Reki ja työkelkka ovat erinomainen yhdistelmä isommankin tavarakuorman siirtoon – kuljetat näppärästi vaikka polttopuut mökin lämmikkeeksi.

Kunnon kelkkavarusteilla ei pakkanen pure

Laji kuin laji, jos varusteet eivät ole kunnossa, ei siitä tule mitään. Niin se vain on. Kun pakkaslukemat nousevat yli 30 asteen, hytisyttää jo paikallaan seisoessa. Kuvittele ajavasi järven jäällä 70 km/h vauhtia. Viima on kova ja hyinen. Talvilajeihin suosittelemme kerrospukeutumista, kunnon kypärää ja laadukkaita ajolaseja tai umpinaista kypärää lämmitettävällä visiirillä. Kelkkaan saa asennettua myös esimerkiksi korkeamman tuulilasin, joka suojaa paremmin viimalta. Tule käymään myymälässä, niin katsotaan yhdessä kuntoon kunnon kelkkavarusteet joka keliin.

Marine-snow-yamaha

Marinen moottorikelkoilla on markkinoiden pisimmät takuut!

Tarjoamme moottorikelkoille markkinoiden pisimmät takuut – 4 vuotta ilman kilometrirajoitusta. Näiden menopelien kanssa sinun ei tarvitse huolehtia kestävyydestä, vaan voit keskittyä nauttimaan elämyksistä.

Katso tästä uudet moottorikelkat

Mikko Kyröläinen

Mikko aloitti moottorikelkkailun 7-vuotiaana. Jo pikkupoikana hän haaveili, kuinka hienoa olisi myydä mönkijöitä ja kelkkoja. Tämä haave kävi toteen – kokemusta myyntihommista on kertynyt yli 15 vuoden verran ja koneiden parissa yli 30 vuotta. Mikko on ajanut myös kilpaa mönkijöillä sekä moottorikelkoilla, ja kokeillut aikalailla kaikkia lajeja, mitä kuvitella saattaa.