Rautaisen palvelun moottoripyöräliike

Marinen valikoimasta löydät markkinoiden parhaat laatupyörät kuten Honda-, KTM-, Yamaha ja Kawasaki-moottoripyörät. On kaipuusi sitten asfalttiteille, kisaradoille tai sorapoluille, löytyy meiltä sopiva menopeli.

 

Uudet

Katso lisää

 

 

 

Käytetyt

Katso lisää

 

 

 

Tarvikkeet

Katso lisää

 

 

Moottoripyörä alle ja kohti horisonttia

Kun hyppäät moottoripyörän päälle, hiljenee kaikki muu. Arjen stressi ja haasteet jäävät lähtöviivalle. Mutkainen maaseututie. Jossain kaukana pilkottava aurinko. Maisemat viilettävät ohitse matkalla kohti tuntematonta. Monet kertovat vapauden tunteen olevan parasta moottoripyöräilyssä.

 

Katso tästä uudet moottoripyörämme

2021-Yamaha-MT09TRGT-EU-Icon_Performance_-Action-003-03
2023-Yamaha-YZ125LCSV-EU-Monster_Black-Action-007-03

Valloita vaikeakin maasto

Ota enduro- tai crosspyörä alle ja tunne olosi voittamattomaksi. Pyörä taipuu taitavan ohjaajan alla vaikka mihin. Löydät Marinelta enduro- ja crosspyörät haastaviinkin maastoihin ja kisoihin. Kun ammattilainen auttaa juuri sopivan mallin löytämisessä, saat aina parhaan lähtökohdan harrastuksellesi.

Aika katsella uutta pyörää?

Uusissa moottoripyörissä pääset hyödyntämään kehittynyttä teknologiaa, joka vaikuttaa niin turvallisuuteen kuin ajomukavuuteen. Voit lähteä kevein mielin myös pidemmälle reissulle, kun sinun ei tarvitse stressata mahdollisista vioista tai odottavista huolloista.

Katso tästä uudet moottoripyörät

20YM Africa Twin Adventure Sports
Kisbee

Haaveissa oma mopo?

Kun ikä ei vielä riitä auton rattiiin tai moottoripyörän ohjaksiin, sopiva menopeli on mopo, kevytmoottoripyörä tai skootteri. Omalla mopolla pääset liikkumaan nopeasti ja helposti paikasta toiseen, etkä ole muiden kyydeistä riippuvainen. Uusi mopo on myös varmatoiminen, ja käyttökustannukset jäävät pidemmällä aikavälillä selkeästi matalammiksi kuin käytetyn kanssa.

Täältä löydät uudet skootterit ja mopot.

Käy tutustumassa myös mönkijöihin

Laadukas kypärä ja ajovarusteet pysyvät menossa mukana

Oletko jo hankkinut unelmiesi menopelin? Tässä vaiheessa turvallisuus ja mukavuus eivät ole ne asiat, joista kannattaa lähteä tinkimään. Ajokypärän tilaaminen verkosta on aikalailla arpapeliä. Koot ja mallit vaihtelevat suuresti valmistajan mukaan. Muista, että väärän mallinen tai liian suuri kypärä on aina turvallisuusriski.

Tule pyörähtämään Marinen myymälässä, niin kokenut ammattilainen auttaa sinua käyttötarkoitukseen sopivan kypärän löytämisessä sekä oikean koon valinnassa. Et tuhlaa rahojasi hutiostokseen, ja saat pitkäaikaisen sekä turvallisen ajokumppanin. Samalla voidaan tarvittaessa katsoa muutkin MP-ajovarusteet kuntoon. Meiltä löytyy muun muassa FXR-crossiajovarusteet, HJC-ajokypärät, Rukka-moottoripyöräajovarusteet, Alpinestars-ajovarusteet sekä Schuberth- ja Shoei-kypärät.

Kun tiedät kantavasi laadukkaita varusteita, voit keskittyä olennaiseen – turvallisin mielin.

marineman-HD

Sebastian Alatalo

Sebastian on Bike Forumin toimitusjohtaja ja Marinen bike-puolen asiantuntija. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus moottoripyöristä. Takana on myynnin ja harrastustoiminnan lisäksi myös ura SM-tason kilpaurheilijana motocrossissa.