MyKTM ja liitäntäyksikkö nyt saatavilla KTM SX-F 2021- malleihin!

KTM:n edistyksellisen myKTM-sovelluksen kehitykseen ja testaamiseen on käytetty tuhansia tunteja ja se tuo täysin uusia mahdollisuuksia KTM 2021 nelitahtisten KTM SX-F -pyörien omistajille. Innovatiivinen työkalu mahdollistaa moottorinohjauskarttojen säädön ja tarjoaa tarkat ohjeet jousituksen säätöön yksinkertaisella ja selkeällä käyttöliittymällä.

Uutta myKTM-sovellusta käytetään Bluetooth-yhteyden kautta ohjaustankoon sijoitetun Connectivity Unit -yksikön kanssa. Synkronoinnin jälkeen pyörä lisätään virtuaaliseen autotallinäkymään ja sille on saatavilla erinäisiä säätöjä ja suosituksia, jotka on kuvattu tarkemmin omissa ”MOOTTORI” ja ”JOUSITUS” osioissaan.

Valitsemalla sovelluksen valikosta kohdan ”MOOTTORI”, voivat kuljettajat mukauttaa moottorin toimintaa omaan makuunsa sopivaksi tai maastoa sekä muita ajo-olosuhteita varten. Sovelluksessa on yksinkertaiset liukusäätimet, joiden kautta asetuksia muutetaan. Valikoima erilaisia esiasetuksia, joilla voidaan muuttaa oleellisimpia parametreja, kuten moottorijarrua ja kaasun vastetta, sekä älykkään luistoneston ja lähtöavustimen säätöjä on helposti saatavilla. Sovelluksessa tehdyillä muutoksilla on selkeät vaikutukset ja ne ovat huomattavissa heti uuden kierroksen ensimmäisillä metreillä.

”JOUSITUS” välilehdeltä kuljettajat voivat mukauttaa KTM SX-F:n käsiteltävyyttä. Se tuo lisätietoa ja vähentää arvailua kun mietitään sopivia säätöjä kovalle alustalle, mutaisille tai pehmeää hiekkaa oleville radoille. Sopivan painuman opastaa ”SAG ASSISTENTTI” ja ”JOUSITUSASETUKSISTA”  löytyy useita suosituksia. Tehdyt muutokset ovat selkeitä ensikertalaiselle ja saatavilla oleva tieto hyödyllistä myös kokeneille kuljettajille.