MARINE.FI KTM OFFROAD DAYS 2020 1.10.2020

MARINE.FI KTM OFFROAD DAYS 2020

KTM 2020 OFFROAD DAYS -KOEAJOKIERTUE

KTM 2020 Offroad Days -koeajokiertue Lievestuoreella! KTM on julkaissut uudet 2021 SX- ja EXC-mallistot ja tuo pyörät nyt laajasti koeajoon meille. Testien lomassa nautimme kuumat makkarat. Lisätietoja koeajotapahtumasta saat Juha Kalliolta numerosta 010 8200 822

 

KTM OFFROAD DAYS -koeajokiertueen aikataulu:
PVM             PAIKKA                            JÄLLEENMYYJÄ                       KLO              MALLIT

1.10.            Lievestuore                 Marine.fi                                   15-19         SX + EXC

Mukaan tarvitset asianmukaiset motocross/enduro-ajovarusteet sekä henkilöllisyystodistuksen. Alle 18-vuotiaalla koeajajalla tulee olla vanhempien allekirjoittama vastuunvapautus/lupalappu osallistua koeajoon tai vastaavasti huoltaja mukana koeajotapahtumassa. Koeajo on asiakkaalle täysin avoin ja maksuton.

 

Tapahtumissa noudatetaan THL:n suosituksia koronavirusta koskien, huomioithan siis paikalle saapuessasi turvavälit ja hyvän käsihygienian.

Tervetuloa koeajamaan uutuudet!