Buster veneet: kalastajan paras kaveri

Buster veneet: kalastajan paras kaveri

Buster-alumiiniveneet ovat aina olleet suosittu valinta kalastajien keskuudessa. Ne ovat laadukkaita ja kestäviä vaihtoehtoja niille, jotka haluavat olla vesillä säästä ja vuodenajasta riippumatta. Buster-venemallisto tarjoaa jokaiselle kalastajalle jotain. Olipa kyseessä järvellä tai avomerellä kalastamisesta, mukautettavilla vaihtoehdoilla ja monilla lisävarusteilla jokainen kalastaja voi henkilökohtaistaa veneensä täydellisesti heidän kalastustarpeitaan varten.

 

Buster on suunniteltu sujuvaksi

Jokaisen Buster-veneen yksityiskohta on suunniteltu kalastaja mielessä, mikä tekee veneilystä ja kalastukseesta sujuvampaa. Tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat laadukkaat rakenteet, kulutusta ja säätä kestävät pinnat sekä monia kalastukseen tarkoitettuja lisävarusteita. Vuodesta 2018 lähtien Buster-veneet on valmistettu joko kulutuksen- ja kosteudenkestävästä komposiitista tai liukuestekuvioidusta alumiinista. Lisävarusteina myytävät vapalaatikot, säilytyslaatikot, targakaarit, vapatelineet sekä keula- ja apumoottoritelineet antavat sinun keskittyä siihen tärkeimpään – kalastukseen.

Buster-veneen siirtäminen kalastuspaikalta toiselle on helppoa ja vaivatonta venetrailerin avulla. Alumiinirunko kestää kuljetuksen rasituksen, ja veneen lasku rannalta on yksinkertaista. Vene tarvitsee hyvin vähän huoltoa, mikä antaa omistajalle mahdollisuuden keskittyä kalastukseen kauden aikana. Ennen ja jälkeen kauden on tärkeää kuitenkin tarkistaa ja huoltaa sekä vene että moottori häiriötöntä veneilyä varten.

 

Veneiden lisävarustelu

Buster-veneet voidaan varustaa täydelliseksi työkaluksi lisäämällä erilaisia kalastusvälineitä. Lisävarusteiden, kuten heittotasojen, vapalaatikoiden ja keulamoottoritelineen avulla perusveneestä saadaan kunkin kalastajan tarpeisiin sopiva alus menettämättä veneen muita ominaisuuksia. 

Tehdasvalmisteinen kalastusvarustesarja on saatavilla tällä hetkellä neljään Buster-venemalliin. Kalastusvarustepaketti voidaan jälkiasentaa kaikkiin vuosimallin 2018 Buster M -versioihin ja kaikkiin Buster S -veneisiin vuosimallista 2017 alkaen sekä Buster XL ja Buster XXL -malleihin vuosimallista 2020 alkaen. Tutustu malleihin:

 

Heittokalastusveneen valintaopas

Busterin asiantuntijoiden kokoama opas on tarkoitettu tavallisille kalastuksen harrastajille helpottamaan heittokalastusveneen valintaa ja varustelua. Valintojen tueksi tarvitaan tuoretta tietoa, olipa suunnitelmissa hauen kalastus tai ahvenen jigaus ja olivatpa omat kalavedet sisävesillä tai merialueella. 

Tilaa opas ja kalastusuutiskirje tästä

 

Tutustu koko Buster-mallistoon myymälässämme tai katso mallit verkkosivuiltamme.