Kevätkauden avajaiset 22.–23.4.

Tervetuloa starttaamaan kevätkausi Vaajakoskelle! Marine, Keljon Konehuolto, Bayerncar ja TJ-Katsastus järjestävät yhdessä 22.–23.4. kevätkauden avajaiset ja luvassa on moottorin täydeltä ohjelmaa ja päätähuimaavia tarjouksia kaikissa liikkeissämme.

PE 22.4. KLO 9–17
La 23.4. KLO 9–15

palsanmaki-small

Huutokauppa

TV:stäkin tuttu huutokauppakeisari Aki Palsanmäki saapuu pitämään huutokauppaa lauantaina klo 11, ja huudettavana on ajoneuvoja ja tuotteita Keljon Konehuollolta, Marinelta ja Bayerncarilta. Voit tutustua tuotteisiin jo ennakkoon ja jättää ennakkotarjouksen täältä.

Pienkoneiden jättimyymälän avajaiset

Keljon Konehuolto avaa pienkoneiden jättimyymälän ja esillä on työkalujen jokaiseen tarpeeseen, sekä tietenkin huippuetuja vierailijoille koko viikonlopun ajan!

jd-554578 (1)
juhana

Stunttishow

Tule paikan päälle todistamaan, kun Marinen oma hurjapää Juhana Viljamaa uhmaa painovoimaa, lauantaina klo 13, uskomattomilla stunteilla ja tempuillaan.

Myymälässä lisäksi mahtavia tarjouksia koko viikonlopun ajan.

BayernCarin kevätavajaiset

Bayerncarilla pääset tutustumaan Suomen tykätyimpään autokauppaan ja hyödyntämään huiman korkotarjouksen! Valikoimaan kuuluu bensa-, diesel-, hybridi- ja sähkökäyttöisiä ajoneuvoja.

mercedes-benz-c-107979-1-1024x768
WhatsApp Image 2022-04-20 at 16.33.05

Mönkijärata lapsille

West Coast ATV:n järjestämällä mönkijäradalla pääsevät perheen pienimmät kurvailemaan turvallisesti ja saamaan ensi kosketuksen moottoriurheiluun.

Lue lisää tapahtumasta

www.vaajapark.fi/kevatkauden-avajaiset