Marine on Quarken-veneiden virallinen jälleenmyyjä!

Täysin uuden venebrändin mallisto julkistetaan 22. tammikuuta.

Seikkaile alueesi ulkopuolella

Quarken on uusi venebrändi Suomesta. Venemallisto on suunniteltu viemään sinut pidemmälle, turvallisesti ja kaikenlaisessa säässä. Erinomainen suorituskyky ja käsiteltävyys muuttuvissa olosuhteissa ovat veneissämme keskiössä. 27-jalkainen mallisto koostuu kolmesta erilaisesta mallista: Open-versio tarjoaa luokkansa parhaan avovene kokemuksen, T-Top:n umpinainen GRP-katto suojaa auringon paahteelta sekä sään vaihteluilta ja Cabin sopii jokasään seikkailuihin. Tämä on vasta alkua, mallisto laajentuu 33- ja 40-jalkaisiin malleihin.

Veneissä käytetään vain laadukkaimpia materiaaleja ja jokainen vene voidaan kustomoida erilaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Asiakas voi valita laajasta valikoimasta lisävarusteita ja muokata veneensä päiväkäyttöön sopivaksi tai pitkän matkan veneeksi.

Veneiden painojakauma on suunniteltu täydelliseksi Yamahan perämoottoreiden kanssa. Tämä takaa erinomaisen polttoainetaloudellisuuden lisäksi mahdollisimman vakaan ja mukavan ajotuntuman.

 

Quarken fleet

Inspiraatiota luonnosta

Quarken veneiden ydin on yksinkertaisuudessa ja Pohjoismaisessa designissä. Niissä yhdistyvät saumattomasti innovatiiviset ratkaisut, modulaarisuus ja luokkansa paras toimivuus.

Pitkäikäinen ja ekologinen

Tarpeet muuttuvat ajan mittaan. Silloin on hyvä, että veneiden monipuolinen muokattavuus mahdollistaa myös nopeat ja helpot jälkiasennukset. Pisimpään kestävän rungon käyttöikä saadaan parhaiten hyödynnettyä kun veneen muita osia on mahdollista muokata myös jälkeenpäin. Tämä on sekä käytännöllistä että ekologista.

Kokonaisuuden täydentävät Yamaha ja Garmin

Quarken veneet on suunniteltu alusta asti Yamahan moottoreille. Yhteistyö Yamahan kanssa on lupaus erinomaisesta laadusta ja saumattomasti toimivasta kokonaisuudesta. Kaikki moottorit asennetaan Suomessa Quarkenin tehtaalla. Käyttäjäystävällisen konsolin takaa varmatoiminen Garminin laitteisto.

Tule Marinelle tutustumaan veneisiin!

Marine on Quarken-veneiden virallinen jälleenmyyjä.
27-jalkaiset mallit nähtävillä myymälässämme helmikuussa 2022.

Kysy lisää:

Tero Kivelä 050-3466553
Timo Mäkinen 050-4441964