Marine

Tarjoamme huippuhetkiä vapaa-aikaan

Marine on pitkäaikainen alan konkari, joka on toiminut vuoden 2002 alusta saakka. Tänä päivänä olemme Suomen monipuolisin kone- ja veneliike. Marinen kotikaupunki on Jyväskylässä, keskellä Suomea, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Välitämme aidosti asiakkaistamme ja haluamme arvostuksen näkyvän jokapäiväisessä palvelussamme sekä toiminnassamme. Voit olla kokenut konkari tai vasta aivan harrastusurasi alussa; meille kaikki ovat samalla viivalla.

Myyjämme ovat oman alansa ammattilaisia. He tuntevat läpikotaisin laitteet sekä koneet harrastusten ja kilpaurien kautta. Usein pelkkä kone ei riitä, vaan mukaan tarvitaan esimerkiksi hallintalaitteita tai turvavarusteita. Marinen myyjät osaavat kysyä oikeat kysymykset ja kuunnella asiakkaan tarpeet. Näin löydetään juuri sopiva kokonaisuus ja säästytään hutiostoksilta.

Marinen kanssa voit nauttia elämästä huolettomasti ja täysillä – mihin vuodenaikaan vain.

Marine kone- ja veneliike

Lähes 3 500 neliön moderni jättimyymälä

Marinen alle ovat yhdistyneet moottoripyörien ja mopojen erikoisliike Bike Forum sekä JM-huolto.

Meillä oli visio modernista ja Suomen parhaasta myymälästä. Vuonna 2019 lähdimme kohti tätä tavoitetta. Maaliskuussa 2020 avautui uusi lähes 3 500 neliön jättimyymälämme Jyväskylän Vaajakoskelle. Ja vastaavaa ei ole ennen nähty.

Me myymme hienoja ja innovatiivisia laitteita, joiden arvostusta haluamme kasvattaa. Ne ansaitsevat hyvät myyntipuitteet ja kunnon showroomit. Uudessa myymälässämme on panostettu ennen kaikkea asiakaskokemukseen ja -viihtyvyyteen sekä huollon toimivuuteen.

Tervetuloa paikan päälle!

Tutustu valikoimaamme

Rahoitusta vailla?