2022 Yamarin 60DC Myymälässä

Rahoituslaskuri

41500 €

Toimituskulut: 550 €

Comfort edition
(peräkuomu, satamapeite, tuulilasinpyyhin SB) SVH.2500€ Kampanja hinta 2000€
Premium edition
(peräkuomu, satamapeite, tuulilasinpyyhin SB, pöytä, aurinkopeti, entertainment, vesihiihtokaari, rantautumispaketti) SVH.4500€ KAmpanja hinta 2500€

Yamarin 60 DC:ssä onkin erityisen toimiva avotila, jossa on helppo liikkua ja takapenkilläkin istuu mukavasti kolme henkilöä. Kuljettajan ja apukuljettajan kääntyvien istuinten ansiosta Yamarin 60 DC:n avotilaan muodostuu mukava seurustelualue.

Vakiovarustukseen kuuluva tiikkikansi keulassa, avotilassa ja uimatasoilla tekee veneestä tyylikkään ja se tuntuu myös miellyttävältä jalan alla.

Keulakajuutta sivuikkunoineen tarjoaa makuutilan kahdelle aikuiselle ja täydellisen päiväunipaikan perheen pienimmille. Keulakajuutan patjaston alla on lisäksi säilytystilaa.

Yamarin 60 DC:n suurilta uimatasoilta on mukava pulahtaa virkistävään veteen, jonka lisäksi ne helpottavat esimerkiksi rantautuessa. Selkeät askelmat avotilasta uimatasoille ovat omiaan lisäämään näiden käytännöllisyyttä. Uusi leveämpi runko tuo veneeseen tilan tuntua ja tekevät Yamarin 60DC:stä vakaan ja tasapainoisen.

Sijainti Jyväskylä, Keski-Suomi
Ajoneuvolaji Ei ilmoitettu
Tyyppi Moottorivene
Rungon materiaali Lujitemuovi
Pituus 6.06 m
Leveys 2.22 m
Paino 890 kg
Moottorin valmistaja Yamaha
Moottorin tyyppi Perämoottori
Moottorin kiinnitys Ei ilmoitettu
Moottorin teho 0 hv
Moottorin polttoaineen tyyppi Bensiini
Moottorin vuosimalli 2022
Moottorin käyttötunnit 0
Moottorin malli Ei ilmoitettu
Moottorin huomiot Ei ilmoitettu