Täältä löydät ruohonleikkurit, moottorisahat, raivaussahat, lehtipuhaltimet ja painepesurit.

Unelmien piha kunnon puutarhakoneilla

Oma piha tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia – rakenna aurinkoterassi, istuta oma yrittitarha, ripusta riippukeinu tai hanki vaikka jalkapallomaalit tiukkoja turnauksia varten. Tunnelmaa nostaa entisestään siisti piha ja juuri ajettu nurmikko.

Katso uudet koneet

Marinen valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset unelmiesi pihan rakentamiseen ja ylläpitoon – olet sitten koti- tai ammattilaispuutarhuri. Uusimpana tulokkaana löydät meiltä kaikki laadukkaat STIHL-tuotteet.

STIHL-puutarhakoneet – kun haluat keventää pihatöitä

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua. Siksi olemme lisänneet valikoimaamme STIHL-tuotteet. Niiden avulla teet pihan hoidosta sujuvaa puuhaa. Nämä puutarhakoneet ovat tehokkaita, helppokäyttöisiä, ja ne on suunniteltu ergonomisiksi. Laajasta tuoteperheestä löytyy vaihtoehtoja joka tarpeeseen, eikä sinun tarvitse tyytyä “ihan ok” -vaihtoehtoihin. Kun panostat laatuun, saat kertasatsauksella pitkään palvelevan toverin puutarhahommiin.

Ajo- tai robottiruohonleikkuri säästää aikaa ja vaivaa

Hyvinvoiva ja siisti nurmikko on pihan kulmakivi. Se näyttää hyvältä ja tuntuu pehmeältä vasten jalkapohjia. Ja onhan se vastaleikatun nurmikon tuoksu vain hyvä. Ei kannata laiminlyödä siitä huolehtimista, erityisesti, kun saatavilla olevilla ruohonleikkureilla hoito käy niin helposti.

Mikäli haluat päästä mahdollisimman helpolla, kannattaa satsata robottiruohonleikkuriin. Voit vaikka makoilla riippukeinussa päivää paistattelemassa, sillä aikaa, kun hommat hoituvat kuin itsestään. Erityisesti, jos kyseessä on isompi pinta-ala, on robottiruohonleikkuri tai ajettava ruohonleikkuri oiva vaihtoehto. Mikäli käytät mieluummin hartiavoimia, löytyy valikoimastamme runsaasti myös työnnettäviä ruohonleikkureita akkukäyttöisinä tai polttomoottorilla.

Helpompaan elämään

Pihatyöt ovat mukavaa ajanvietettä, ja kesäpäivänä pihalla jaksaa touhuta vaikka tuntitolkulla. Toisinaan ne kuitenkin toivoisi vain nopeasti pois alta, jotta voi keskittyä muihin asioihin. Tällöin työvälineiden haluaa olevan nopeasti saatavilla ja käyttövalmiina sekä tietysti toimivan moitteettomasti.

Naapuritkin miettivät, kuinka paljon aikaa noin priima piha oikein vaatii. Mutta, kun varusteet ovat kunnossa, hoituvat hommat ripeästi ja vaivattomasti. Muista, työvälineiden ei ole tarkoitus vaikeuttaa elämää, vaan helpottaa sitä.

Meiltä saat myös kaikki tarvittavat lisätarvikkeet ja varaosat!

 

Katso uudet koneet