KTM julkaisee uuden EXC-F 350 WESS- erikoismallin!

KTM julkaisee vuodelle 2021 KTM 350 EXC-F WESS -erikoismallin osoittaakseen tukensa World Enduro Super Series -mestaruussarjan monipuolisille kilpailuille. Mallia valmistetaan rajoitettu erä ja se on ensimmäisenä KTM EXC -mallina WP XACT -ilmakeulalla varustettu enduromalli. Se on valmis maailman kovimpiin koitoksiin ja haastavimmille poluille.

Uskomattoman monipuolinen ja suosittu KTM 350 EXC-F saa rinnalleen version, joka kunnioittaa WESS -kilpailujen monipuolisia haasteita. Red Bull KTM Factory Racing -kuljettaja Manuel Lettenbichler on hallitseva WESS -sarjan maailmanmestari ja kertoo KTM:n YouTube -kanavalla julkaistulla videolla uudesta 2021 KTM 350 EXC-F WESS -mallista.

KTM 350 EXC-F on monipuolinen valinta maastoajoon kaikenikäisille ja -tasoisille kuljettajille, sillä se yhdistää pienempisylinterisen pyörän ketteryyden suuremman mallin tehoon ja vääntöön. Sen alle 28 kg painava 350 cc:n DOHC-moottori toimii polttoaineen suorasuihkutuksella, joka yhdessä kromi-molybdeenirungon tarjoaa täydellisen tasapainon tehon ja käsiteltävyyden välillä.

Uusi KTM 350 EXC-F WESS hyödyntää KTM:n nelitahtisen kilpaenduron keskeisiä elementtejä ja parantaa sarjatuotantomallin varustelua lisäämällä Factory -vanteet oranssiksi anodisoiduilla navoilla, jäähdyttimen flektin ja suojukset, CNC-koneistetun oranssin T-kappaleen, muovisen pohjapanssarin sekä pitävän Factory -penkin.

KTM 350 EXC-F WESS -mallin merkittävin muutos on ensimmäistä kertaa KTM:n enduromallissa käytettävä WP XACT 48 mm:n ilmakeula. Suorituskykyiseen maastoajoon kehitetty WP XACT -ilmakeula mahdollistaa helpon ja nopean esijännityksen säädön vasemmanpuoleisen putken ilmanpaineen säädöllä, sekä vaimennuksien säädöillä, jotka löytyvät oikealta. Näin iskunvaimentimien asetukset voidaan optimoida vaihteleville maastokokeille tai pitkän ajopäivän myötä muuttuviin olosuhteisiin. WP XACT -etuiskunvaimennin on myös erittäin kevyt verrattuna vaihtoehtoisiin järjestelmiin.

Täysiveristä kilpapyörää etsiville suunniteltu KTM 350 EXC-F WESS tarjoaa myös muita lisäominaisuuksia, kuten kelluvan ja suojuksella varustetun etujarrulevyn, kiinteän takajarrulevyn, Supersprox-takarattaan, oranssin öljykorkin, harmaat ODI:n tupit sekä karttavalintakytkimen. Uudet WESS-grafiikat ja oranssi runko saavat pyörän erottumaan; se näyttää lähes tehdaskilpurilta niin syvimmässä ojissa kuin isoimpienkin kivien päällä.

Uusi KTM 350 EXC-F WESS on saatavilla valtuutetuilta KTM-jälleenmyyjiltä lokakuusta 2020 alkaen. Pyörän suositusvähittäismyyntihinta on 12 420 €  ( rekisteröitynä 14 591€ )